Over Palindrome

Palindrome is opgericht in januari 2016 door Aviva Dassen, een cum laude academicus die haar Master in Writing, Editing and Mediating aan de Rijksuniversiteit Groningen behaalde toen ze 21 was. Logischerwijs sluiten haar werkzaamheden binnen Palindrome ook aan bij die talenten – schrijven, redigeren en.. nou ja.. bemiddelen.

Het was niet bepaald een verrassing dat Aviva haar eigen taalgerelateerde bedrijf begonnen is, aangezien ze al vrij lang het taalgebruik van mensen om haar heen verbetert. De grammaticapolitie uithangen wordt over het algemeen als vrij irritant gezien, maar gelukkig heeft recent onderzoek aangetoond dat het tegenovergestelde waar is: taalpuristen zijn gewild. Aviva heeft het op dezelfde manier ervaren. Na vaak door vrienden, familie, collega’s en zelfs onbekenden te zijn gevraagd om ze te helpen met hun schrijfwerk – of het nou redigeren, vertalen of proeflezen was – besloot ze om haar vaardigheden tot een beroep om te toveren. Zo werd Palindrome geboren.

Hoewel Aviva enorm gepassioneerd is over de diensten die ze met Palindrome biedt, is haar grootste ambitie in de academische wereld. Na haar Masterscriptie over Sherlock Holmes te hebben geschreven, was ze er zeker van dat ze een PhD wil halen in Victoriaanse criminaliteitsfictie.